HTML

Non vincere sed vastare venimus...

Egy kommunikációs szakember gondolatai olyan kommunikációs esetekről, ahol a cél/eredmény egyértelműen nem a győzelem volt, hanem a pusztítás... Pedig olyan könnyen lehetett volna...

Friss topikok

Keresztény és magyar - OMG!

2010.08.30. 10:33 :: fpj

Új kormánya van Magyarországnak. Keresztény és magyar. Nemzeti. Mert ez kell a demokráciában érlelődött választópolgárok relatív többségének. Szent korona, 15 millió magyar, kereszténység az alkotmányba.
Kell még - mert fontos szerepe van ebben a történetben - kommunikációs államtitkár. Mert mindezen értékek mellett kormányunk modern, fiatalos és nem fél használni a XXI. század technológiai vívmányait.

És akkor ez az új kormány azzal kezdi - nyilván többek között - fontos és hasznos, országmentő tevékenységét, hogy az állami honlapokra új "üdvözlő képernyőt" varázsol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lássuk csak:
Magyar nemzeti büszkeségből, édes anyanyelvünk iránt érzett feltétlen tiszteletből, az összes magyar kormányzati portál egy angol kifejezéssel indít. Oh my God!
Keresztény elhivatottságból, az erkölcs bástyáiként, az összes magyar kormányzati portál istenkáromlással indít. Oh my God!
És ha már felvilágosult módon használjuk az internetes kommunikációs eszközöket, ne tegyünk be honlapunknak értelmetlen nyitólapot, ami totál felesleges kattintásokkal választ el minket a megtekinteni kívánt információtól.

"You shall not make wrongful use of the name of the Lord your God, for the Lord will not acquit anyone who misuses his name" Exodus 20:2–17

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://accordingtome.blog.hu/api/trackback/id/tr682258170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása