HTML

Non vincere sed vastare venimus...

Egy kommunikációs szakember gondolatai olyan kommunikációs esetekről, ahol a cél/eredmény egyértelműen nem a győzelem volt, hanem a pusztítás... Pedig olyan könnyen lehetett volna...

Friss topikok

keh.hu - reload unsuccessful, please try again later

2012.05.09. 11:37 :: fpj

Immár egy hete, hogy Magyarországnak új köztársasági elnöke van. Megszavazták, megválasztották, esküt tett, aláírta, megtapsolták. Na honlapja, az speciel még mindig nincs neki. Persze, mondjuk nyilván nem is fontos, végülis csak egy köztársasági elnök, aki az egész nemzetet szimbolizálja. Mi lettünk hát 2012-ben a honlap nélküli nemzet.

Előző posztomban, amikor Schmitt Pál lemondott, már megírtam, kommunikációs szempontból miért is nonszensz, ahogyan a hivatal kezeli a honlapot. Pontosabban nem kezeli. Az üzenet, hogy "please stand by, processing" legalább akkora szakmai hiba, mint amikor az új kormány megalakulásakor gyakorlatilag minden hivatalos honlap nyitólapját lecserélte egy hatalmas OMG feliratra.

Eltelt tehát több mint egy hónap azóta, hogy honlap nélkül maradt a nemzet. Illetve nem teljesen, mert a keh.hu domainen találunk információt...

Ezt:

Mindezt 2012. május 9-én, amikor már egy hete új köztársasági elnöke van Magyarországnak. És bocs, de több, még élő volt köztársasági elnöke, valamint egy jogfolytonos - személytől független - köztársaségi elnöki intézménye, no és egy hivatala, ahol ezek szerint egy hónapja mindenki szabadságon van. A törvényi kötelezettségről ne is beszéljünk, amely bizonyos adatok folyamatos jelenlétét és elérhetőségét követeli meg a keh.hu oldaltól.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://accordingtome.blog.hu/api/trackback/id/tr1004498077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heron44444 (törölt) · http://kulonvelemenyek.blog.hu/ 2012.05.11. 07:27:52

Ez a profizmus teljes hiányának köszönhető, na meg annak, hogy mindig lecserélik a teljes apparátust, így az átadás-átvétel ideje alatt teljes a káosz.
süti beállítások módosítása