HTML

Non vincere sed vastare venimus...

Egy kommunikációs szakember gondolatai olyan kommunikációs esetekről, ahol a cél/eredmény egyértelműen nem a győzelem volt, hanem a pusztítás... Pedig olyan könnyen lehetett volna...

Friss topikok

keh.hu - reloaded

2012.04.05. 10:37 :: fpj

Na megint itt vagyunk. Adott a szinte korlátlan anyagi és emberi erőforrással rendelkező szervezet, adott a mindenki számára oly nehezen kiérdemelhető presztízs, és akkor jön a dilettantizmus, a nepotizmus, a gőg. Ezért a versenyszférában bárki egy életre kihalna a piacról, de mivel közpénzből van, valószínűleg a felelősök újabb komoly pozíciókra, megbízásokra számíthatnak. Ne adj isten valamely felsőoktatási intézmény jeles oktatóivá avanzsálnak. (Igen, van ilyen. Sőt bevett szokás.)

Miután a Köztársasági Elnöki Hivatal kommunikációs csapata eddig is hibát hibára halmozott, a helyesírási hibás levelek közzétételétől a műinterjú engedéséig/forszírozásáig, krízis kommunikációból újabb állatorvosi lóhoz méltó példát szolgáltatott.

Schmitt Pál egy szép hétfői napon, április 2-án besétált a parlamentbe és lemondott hivataláról. Az Alaptörvény és a Köztársasági elnök jogállásáról szóló törvény rendelkezései által nyújtott késleltető lehetőségekkel senki nem kívánt élni, így az Országgyűlés még aznap este el is fogadta a lemondást. Mi több, a Magyar Közlönyben hivatalosan meg is jelent - még aznap!

A lemondott elnök helyébe az Alaptörvény erejénél fogva azonnal, és külön intézkedés nélkül belépett a házelnök.

Mindezek a történések ellenére április 4-én még ez a kép fogadta a látogatót a keh.hu portálján:

Három napba tellett, mire érdemi reakciót váltottak ki az események a KEH kommunikációs csapatából. És az eredmény:

 

 

Gratulálunk. Tehát amíg nincs újabb, megválasztott elnöke a köztársaságnak, addig érdemi információ sincs semmiről, amit az eddigi elnökök tettek, esetleg információ magáról a hivatalról, netalán a kialakult helyzet jogi környezetéről.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://accordingtome.blog.hu/api/trackback/id/tr154365039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.04.05. 12:56:37

Esetleg a jelölt-jelöltekről...

Vagy van jelölt a köztársasági elnöki posztra a Fidesz részéről, vagy nincs, vagy egy, vagy több.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt
Kósa Lajos megint hablatyolt. Már Debrecenben is röhögnek rajta.

Szabad Gábor 2012.04.06. 09:31:58

„Kinek a tulajdona a keh.hu? Netalán Schmitt Pálé személyesen? Ő fizette a szerverdíjat, a honlapfejlesztőket, a tartalmat gondozókat a személyes állami gázsijából, és most úgy döntött, hogy becsukja?”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2026_kehes_media
süti beállítások módosítása