HTML

Non vincere sed vastare venimus...

Egy kommunikációs szakember gondolatai olyan kommunikációs esetekről, ahol a cél/eredmény egyértelműen nem a győzelem volt, hanem a pusztítás... Pedig olyan könnyen lehetett volna...

Friss topikok

Legalább volt képe nem elmenni...

2014.06.16. 20:55 :: fpj

Mert az lett volna csak az igazi nagy baki, ha jelenünk Orbán Viktora elmegy a Hősök terére szónokolni Nagy Imre újratemetésének évfordulóján. Oda, ahol 25 évvel ezelőtt a múlt Orbán Viktora beszélt. Aki fiatal volt és bohó, sok hülyeséget mondott kamerába, meg sok igazságot is. Kár, hogy már mindkettőt megbánta azóta. 

Maradjunk a kommunikációnal, ne a pártpolitikával sárdobáljunk. Kitekintés Magyarországra 2014 kora nyarán, amikor államilag, központilag megemlékezünk tulajdonképpen a Magyarországon uralkodó diktatúra elleni harcról. 

Fenséges lehetne a pillanat, hogy az egykori izgága fiatalember, aki 25 évvel ezelőtt ugyanitt a téren kiabálta a tömegbe, hogy legyen vége a diktatúrának, vonuljanak ki végre a megszálló orosz csapatok, stb., stb., stb., - most az ország miniszterelnökeként szónokolhatna a spontán és örömmel összegyűlt tömegnek, hogy megcsináltuk, és szabadok vagyunk. De ez akkor nem Magyarország volna sajnos, hanem egy giccses hollywoodi film. Pedig, alapvetően minden körülmény adott volna. A srácból aki akkor itt kiabált, mára tényleg az ország miniszterelnöke lett...

Az ország miniszterelnöke, aki önként és titokban kötött Oroszországgal évtizedekre szóló ezermilliárd forintos atomszerződést, aki mosolyogva fogadja országunkban a világ második legdurvábbnak tartott diktátorát, és aki aláírta egy olyan államtitkár kinevezését saját kormányába, aki például épp aznap is, 25 évvel ezelőtt, az előző rendszert szolgálva folytatott titkosügynöki munkát. 

Ha tudom is, hogy van ott erre ember, nem is egy, kénytelen vagyok hangosan is kimondva megkérdezni: miért nincs Magyarország miniszterelnöke mellett egy rendes kommunikációs szakember, vagy akár egy stáb? Miért?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://accordingtome.blog.hu/api/trackback/id/tr766433631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása